Hvad er den bedste skærmbeskyttelse?

Når det gælder bærbar elektronik og bærbar kommunikation, går udviklingen ufatteligt stærkt for tiden. Det er ikke mange år siden, at mobiltelefoner var sådan en størrelse, som man nærmest skulle bruge en sækkevogn for at transportere. Så kom Nokia med deres små telefoner midt i 90erne, og siden da er udviklingen nærmest gået amok. I dag er en telefon ikke bare en telefon, det er også en lille computer hvor man modtager sine mails og holder kontakt med vennerne via de sociale medier, samtidig benytter de fleste også telefonen som fotoapparat.

Men samtidig med at telefonerne er blevet stadig mere avancerede, er de også blevet mere skrøbelige ned de gode gamle Nokia telefoner. De store touchskærme som telefonerne er udstyret med, gør også, at de er meget udsatte for at blive knust. Taber du din smartphone på asfalten, er der stor risiko for at din skærm bliver ødelagt af og telefonen skal til reparation. Derfor er skærmbeskyttelse vigtigt.

Forskellige typer af skærmbeskyttelse

Der har gennem tiden været forsøgt forskellige typer af skærmbeskyttelse. Nogle af de typer der har været forsøgt, er beskyttelsesfilm. Det er et stykke plastfilm, som klistres på skærmen. Filmen beskytter så telefonskærmen mod ridser. Problemet med filmen er dog, at den ikke beskytter telefonen hvis du taber den på en hård overflade. Samtidig er filmen svær at montere og ofte kommer der luftbobler ind, så det er virkelig generende at kigge på skærmen.

Det findes også forskellige covere hvor telefonen er pakket helt ind og den nærmest befinder sig i en lille ”læderbog” Herved er hele telefonen beskyttet, på når når du bruger den. Ulemepen vil disse covers er dog, at din smarte telefon kommer til at virke kluntet. Ofte er det da også de ældre generationer, der gerne bruger denne slags covers – de er med andre ord vældig ufixe og ikke særligt trendy.

Løsning er her – anden generations skærmbeskyttelse

Ovenstående var de alternativer der fandtes for bare få år siden – Det er det heldigvis ikke længere, nu findes der nemlig en ny skærmbeskyttelse, som yder din telefon optimal beskyttelse og som også ser smart ud. Ja faktisk kan du slet ikke se at skærmen er beskyttet.

Den beskyttelse jeg taler om her, er panserglas. Panserglas er 9 gange stærkere end almindeligt glas og det er millimeter tyndt. Faktisk er det nærmest umuligt at se, at du har monteret det på telefonen – luftboblerne slipper du også for. Du kan ikke mærke forskel når du bruger telefonen den fungerer nøjagtig om før. Den gode nyhed er ligeledes, at du kan købe denne revolutionerende skærmbeskyttelse for under 100 kr. så er din telefon sikret mod alle de farer den bliver udsat for i det moderne menneskes travle hverdag.